Kunder berättar

Här har vi samlat några klipp där våra kunder berättar om sina upplevelser.

Se även övriga videoklipp >>

 


 
Publicerades den 8 juli 2016
Kavat Vård arbetar aktivt med IT-stöd inom vården och omsorg för ökad kvalitet och trygghet till sina kunder. Viser och Kavat Vård har under flera år samarbetat för bästa möjliga systemstöd till verksamheten.

 
Publicerades den 23 sep. 2015
Vellinge kommun upphandlade hösten 2014 nytt trygghetslarmsystem till sina sex vårdboenden och samtliga kunder i ordinärt boende. Totalt omfattade upphandlingen ca 1.000 äldre kommuninvånare. Thomas Lorentzon IT-chef Vellinge kommun berättar om deras resan från traditionella trygghetslarm till en modern funktionsbaserad molntjänst.

 
Laddades upp den 1 juli 2009
På ett halvår har antalet samtal till växeln på Åkers Sweden minskat med 30 procent. Larmhanteringen i fabriken har effektiviserats och täckningen på området förbättrats avsevärt. Hemligheten bakom framgången heter Spring Mobil.

 
Laddades upp den 1 juli 2009
Tyst vårdmiljö och stora effektivitetsvinster. Det är några av fördelarna med Spring Mobils Spring Vård som lyftes fram under ett seminarium om skräddarsydda kommunikationslösningar för vård och omsorg. Här berättar några kunder om hur Spring Vård har förbättrat deras verksamhet.