Trygghetslarm för LSS

Enkelt, lätthanterat och med full spårbarhet.

I vår nya LSS-plattform skalar vi ner vår systemlösning utan att kompromissa på spårbarhet och driftsäkerhet. Vi har anpassat vår LAS Care-lösning för små gruppboenden.

Det helt trådlösa BXO LAS LSS har stöd för mobil larmhantering. Det finns larmsändare för trygghetslarm, sänglarm, dörrlarm och mycket mer. Larm presenteras i telefoner i realtid via ett trådlöst WLAN-nät och personalen kan även hantera larm direkt i mobilen.

Fördelar:

  • Möjlighet till personlig inloggning
  • wPager mobil larmhantering med NFC-stöd
  • Enkel hantering av larmsändare, personalen lägger själv enkelt till nya tillbehör
  • Anpassade rapporter
  • Fjärrhantering och fjärrsupport
  • mRadio™ options

Skalbarhet

Tidigare har det varit både dyrt och komplicerat att installera larm på LSS-boenden. Man har varit hänvisad till system anpassade för stora vårdboenden, vilket ofta inneburit en dyr och avancerad centralutrustning. Vår lösning har en unik skalbarhet som gör den väl lämpad för larm på LSS-boenden.

Lösningen kan även driftas på tre olika nivåer - helt enligt de förutsättningar som råder i kommunen:

  • Lokalt
  • Centralt
  • Molntjänst

Statistik

BXO LAS LSS innefattar samma kraftfulla statistik- och rapporteringsfunktioner som våra övriga systemlösningar. Alla händelser loggas och tidsstämplas för att kunna mäta och följa upp hur verksamheten fungerar.

Det finns även möjlighet att centralisera statistikinsamlingen och få automatiska skräddarsydda rapporter t.ex. via e-post.

Läs mer här »

Tilläggstjänster

Den mobila larmtelefonen är inte begränsad till enbart larmhändelser utan kan även användas som ett redskap för att registrera alla händelser och aktiviteter. Genom integration till stödsystem kan man även få stöd för:
- Senior alert
- medicinutdelning
- viktkontroller
- nutrition
- sjukgymnastik

Säkerhet

Med LSS-konceptet kan du själv skapa backup via ett enkelt verktyg. För att komma ifrån manuella rutiner finns även tjänsten LBU som automatiskt lagrar alla data utanför boendet, på ett säkert datacenter.

Tjänsten StatusMonitor övervakar allt allt står rätt till med systemet och varnar automatiskt när något behöver åtgärdas.

Har du frågor angående lösningar för gruppboenden ta kontakt med oss.

Paketeringskod: 552200 (BXO LAS LSS)